SCENER

scener ribe jazz festival
Ribe Jazz Festival er en by-festival og foregår på flere forskellige scener og spillesteder.
Se hvilke herunder.

Brorsonsminde

Brosons Minde huser traditionen tro vores tyvstartskoncert torsdag op til festivalen. Stedet er ligger i den gamle bydel ned mod åen, og gæster kan nyde et glas i den hyggeligt gårdhave i pauserne. Stedet er desuden et populært sted at holde fester og andre arrangementer.

Café Valdemar

Cafe Valdemar er en af byens ældste caféer, og har i mange år lagt hus til vores sene jams fredag og lørdag – i år er ingen undtagelse. Efter midnat kan de mest garvede gæster nyde jazz i de sene nattetimer, når musikere fra festivalen jam’er sammen i nye og eksperimenterende konstellationer.

Torvet

Torvet ved Domkkirken har en stor scene, hvor man kan opleve alt fra børnejazz til stemningsfyldt jazz til de voksne også – og med mulighed for dejling mad eller et godt glas vin fra enten Hotel Dagmar og Posborgs kælder

Quedens Gård

Et af Ribes rigtig hyggelige steder, som ved siden af forretningen med tøj, smykker m.m. også har café, hvor der ofte er musik, fortælleaftener og andre kulturelle arrangementer.

Hotel Dagmar

Ribes (og Danmarks) ældste hotel har været en vigtig del af Ribe Jazz Festival siden festivalen startede i 2002. Gæster kan nyde god mad og kolde drikke i forbindelse med koncerterne på Torvet, da Hotel Dagmar har udeservering med udsigt til scenen.

Porsborgs Kælder

Hyggelig café og vinbar i hjertet af Ribe. Nyd den intime atmosfære i kælderen eller udsigten til Domkirken fra de udendørs arealer på Torvet. Dette er også stedet, hvor der jammes både fredag og lørdag aften.

Termansens

Termansens er et forholdsvist nyt sted, men har formået at etablere sig som jazz-spillested indenfor kort tid. Bygningen ligger i den gamle bydel af Ribe, er fra 1580 og husede tidligere en boghandel.

Jazzin’ Ribe siger tak til…

Energimetropol Esbjerg, Kulturregionen Vadehavet, Kunstrådet, Syddansk Musikkonservatorium, Musikalsk Grundkursus Esbjerg (MGK), de unge musikstuderende, spillestederne, Ribe Handelsstandforening, de mange annoncører, øvrige sponsorer fra Ribe erhvervsliv, festivalens mange musikere og frivillige hjælpere, samt andre støtter.

Uden jer kunne Sommerjazz i Ribe ikke lade sig gøre!